zaterdag 1 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Begroting Iwema nog steeds niet rond

Het is voor Jasper Iwema zeer onduidelijk of hij komend seizoen in de Grand Prix actief zal zijn. Op de begroting gaapt nog steeds een gat van ongeveer 60.000 euro, meldt RTV Drenthe. Diverse instanties zijn druk bezig om geld te genereren voor de coureur uit Hooghalen. Ook de Stichting Vrienden TT Circuit Assen is een actie begonnen. De stichting heeft een kleine 2.000 leden en die zijn allemaal benaderd om een vrijwillige bijdrage te storten. RTV Drenthe interviewde hierover Rob Staal van de Stichting vrienden van het TT Circuit Assen.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen