Begroting Iwema nog steeds niet rond

Het is voor Jasper Iwema zeer onduidelijk of hij komend seizoen in de Grand Prix actief zal zijn. Op de begroting gaapt nog steeds een gat van ongeveer 60.000 euro, meldt RTV Drenthe. Diverse instanties zijn druk bezig om geld te genereren voor de coureur uit Hooghalen. Ook de Stichting Vrienden TT Circuit Assen is een actie begonnen. De stichting heeft een kleine 2.000 leden en die zijn allemaal benaderd om een vrijwillige bijdrage te storten. RTV Drenthe interviewde hierover Rob Staal van de Stichting vrienden van het TT Circuit Assen.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.