Voorspel de winnaar van de GP van Catalonië

Vind de facebook-pagina van MOTOR Magazine leuk, deel dit bericht en laat in een reactie achter wie volgens jou de GP van Catalonië in de MotoGP gaat winnen. De mannen en vrouwen die de juiste winnaar voorspellen, maken kans op een gaaf Monster Energy-pakket (T-shirt, bidon, sleutelhanger, sweatband en een krat van 24 Monster Energy-blikken). Deelnemen kan tot en met zondag 16 juni, 11.00 uur. Op maandag na de GP wordt de winnaar bekend gemaakt.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.