MOTORbeurs-foto’s online UPDATE

Goed nieuws voor iedereen die zaterdag op de foto is geweest. Inmiddels staan ook deze foto’s online. Downloaden maar!

Wie naar de MOTORbeurs Utrecht 2013 is geweest, heeft met een beetje geluk kennis gemaakt met de Sport1-babes. Ben jij zelfs met deze zeer mooie dames op de foto geweest? Surf dan snel naar www.motor.nl/pagina/motorbeursbabes2013 of naar www.facebook.com/MOTORmagazineNL en download een wel heel mooi aandenken aan de beurs.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?