13 C
Nederland
dinsdag 28 juni 2022

Bijzondere prijs GP Droomteam

Eindelijk was het zover. GP Droomteam-winnaar Arie Moerman ontving onlangs zijn unieke prijs uit handen van Eric Versteegen (art-istics.com) en Jeroen Termaat. Arie is winnaar van de speciale TT-prijs; ter ere van de 81e TT in 2011 was de nummer 81 in de tussenstand na de TT, Arie dus, de gelukkige. Hij mocht naar eigen smaak een helm ontwerpen die vervolgens door Versteegen professioneel is gespoten. De helm zelf is gedoneerd door Termaat Motoren in Nijmegen, waar de overhandiging plaatsvond.

Arie: ‘Ik houd van rustige kleuren en ben gewoon wat gaan tekenen. Pas later bleek mijn ontwerp sterk overeen te komen met dat van Marco Simoncelli zijn helm. Het eindresultaat is bijna hetzelfde als mijn eigen ontwerp. Ik heb een paar keer overlegd met Eric en hij heeft enkele details net wat aangepast, maar dat het zo mooi zou worden had ik niet gedacht. Zelfs het carbon heeft hij heel kunstig gedaan. Het V4-logo komt van mijn eigen motor, ik ben een echte VFR-fiel. Mijn volgende motor wordt dan ook absoluut weer een VFR.’

Foto’s: Arie Voerman

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelIwema zestiende
Volgend artikelHerlings weer de beste

Gerelateerde artikelen