De nieuwe MOTO73 is uit!

Bestel hier de nieuwste editie of bekijk de abonnementen!

Drie driecilinders

We gingen op pad met drie nakeds, de MV Agusta Brutale 800, de Triumph Street Triple R en de Yamaha MT-09. Zijn deze driecilindermachines het ideale compromis tussen de koppelrijke twins en de hoogtoerige viercilinders? 

Nieuws

In de rubriek Actueel presenteren we je al het motornieuws dat vorige week op de Eicma in Milaan werd gepresenteerd.

Triumph T100 Bonneville

Triumph introduceerde onlangs de T100-versie van de Bonneville, die is voorzien van het 900cc-blok van de Street Twin. Wij mochten er alvast een blokje mee om.

Red Bull

De Oostenrijkse energiedrankenfabrikant Red Bull speelt een prominente rol in diverse takken van de motorsport. Jarno van Osch nam het bedrijf van Dietrich Mateschitz eens onder de loep.

MotoGP-seizoen

Met de race in Valencia zit het MotoGP-seizoen 2016 erop. Een mooie aanleiding om in tekst, maar vooral in beeld terug te kijken op de races van het afgelopen jaar.

Kawasaki W800 Final Edition

Weer moeten we binnenkort afscheid nemen van de Kawasaki W800, maar gelukkig gebeurt dat wel in stijl: met een Final Edition-uitvoering.

Duitsland

Reisredacteur Willem Laros trok de grens met Duitsland over en parkeerde er zijn motor op de stoep bij enkele vakantiehuisjes; een motorvakantie, maar dan anders.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.