Bos slaat Oschersleben over

De Van der Heyden Motors Racing coureur lijdt nog steeds aan een onbekend virus. Bos is nog niet fit en zal het raceweekend in Oschersleben overslaan.

Bos: “Zo’n beslissing neem je natuurlijk niet over één nacht ijs, maar in overleg met mijn artsen heb ik besloten dat ik niet naar Duitsland afreis. Ik vind het moeilijk, vooral omdat eigenlijk het hele jaar al niet loopt zoals ik had gehoopt. Blessures hebben mijn prestaties negatief beïnvloed en ik heb gemerkt dat als ik te snel weer wil starten om toch vooral maar niemand teleur te stellen, dat juist in mijn nadeel werkt. Je kunt pas optimaal presteren als je lijf helemaal hersteld is. En dan kun je geestelijk wel willen, maar het lichaam moet ook mee.
Nu is er ook een nog onbekend virus in mijn bloed aangetroffen. Binnenkort krijg ik daarover de uitslag. Maar ook dat heeft effect op mijn conditie en daarom heb ik op voorhand besloten niet af te reizen naar Duitsland. Als ik race, wil ik winnen en ik weet dat dat er nu nog even niet inzit. Aan de motor ligt het zeker niet.
De Yamaha R6 loopt als een kogel en mijn monteurs hebben er alles aan gedaan om de motorfiets voor mij zo comfortabel mogelijk te maken. Ik hoop zo snel mogelijk weer op de motorfiets te mogen zitten.
Gelukkig hebben mijn trouwe sponsoren alle begrip voor mijn beslissing. Zij blijven mij steunen en hoewel het seizoen al wel voor het grootste gedeelte voorbij is, kijken we toch vol vertrouwen naar de toekomst.”

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.