Brakke met Italiaans team in WK MX1

Herjan Brakke heeft, in samenwerking met Gebben Motoren en Yamaha, een contract getekend bij het Italiaanse JK MX-team om komend seizoen in het WK MX1 te rijden. Brakke zal daarnaast in 2012 ook zijn Nederlandse titel MX1 verdedigen.

JK kreeg de afgelopen jaren veel naamsbekendheid als fabrieksteam van Aprilia. Komend jaar wordt echter teruggegaan naar Yamaha. Daarbij wordt het team ondersteund door Rinaldi Research and Development, niet de minste.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?