13 C
Nederland
zaterdag 20 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Mooiste slipperclutch ooit

Ter ere van Carlos Checa’s Superbike-wereldtitel komt CNC Racing met een briljant uitziende slipperclutch waarvan er slechts honderd gemaakt zullen worden. Behalve Checa’s naam en zijn handtekening staan op de bovenzijde van de koppeling ook de dertien SBK-circuits van dit jaar. Daarnaast is de set, bruikbaar in alle Ducati’s met droge koppeling, uitgevoerd in de kleuren van het Althea Racing Team.

Er zijn in drie uitvoeringen verkrijgbaar:
– Slipperclutch kern
– Slipperclutch kern plus lichte koppelingskorf
– Complete kit inclusief koppelingsplaten

Zeer bijzonder is dat de Checa-slipperclutch niets extra’s kost. Meer informatie is op aanvraag beschikbaar via info@gegbike.nl en volgt later op www.gegshop.nl.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen