Mooiste slipperclutch ooit

Ter ere van Carlos Checa’s Superbike-wereldtitel komt CNC Racing met een briljant uitziende slipperclutch waarvan er slechts honderd gemaakt zullen worden. Behalve Checa’s naam en zijn handtekening staan op de bovenzijde van de koppeling ook de dertien SBK-circuits van dit jaar. Daarnaast is de set, bruikbaar in alle Ducati’s met droge koppeling, uitgevoerd in de kleuren van het Althea Racing Team.

Er zijn in drie uitvoeringen verkrijgbaar:
– Slipperclutch kern
– Slipperclutch kern plus lichte koppelingskorf
– Complete kit inclusief koppelingsplaten

Zeer bijzonder is dat de Checa-slipperclutch niets extra’s kost. Meer informatie is op aanvraag beschikbaar via info@gegbike.nl en volgt later op www.gegshop.nl.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.






Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?