donderdag 8 juni 2023

Cross-selectie naar Spanje

De 125cc en MX2-rijders van de KNMV cross-selectie zijn op dit moment druk bezig met hun eerste trainingsstage in Spanje. De motocrossers zullen deze dagen onder leiding van bondscoach Leon Giesbers op diverse circuits in de omgeving van Girona rijden.

Alle banen hebben een harde ondergrond, wat ideaal is voor een goede voorbereiding op het (internationale) motocrossseizoen. Tijdens de twee weken durende stage trainen de selectierijders op techniek, duur en interval. Bart Nelissen verzorgt de fysieke (kracht)trainingen

Geïnteresseerden kunnen de ontwikkelingen van de rijders volgen via Twitter. Leon Giesbers zal regelmatig updates plaatsen via het account www.twitter.com/TalentKNMV. Giesbers deelt dit account overigens met KNMV bondscoach wegrace Barry Veneman, die alle zogeheten ‘volgers’ op de hoogte zal houden van al het nieuws rondom de wegraceselectie.

De coaches sluiten de ’tweets’ voor de duidelijkheid af met hun initialen: ^LG of ^BV. De rijders zelf zijn tot slot te volgen via www.twitter.com/knmv/selectierijders.

Foto: ANP

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image