Cross-selectie naar Spanje

De 125cc en MX2-rijders van de KNMV cross-selectie zijn op dit moment druk bezig met hun eerste trainingsstage in Spanje. De motocrossers zullen deze dagen onder leiding van bondscoach Leon Giesbers op diverse circuits in de omgeving van Girona rijden.

Alle banen hebben een harde ondergrond, wat ideaal is voor een goede voorbereiding op het (internationale) motocrossseizoen. Tijdens de twee weken durende stage trainen de selectierijders op techniek, duur en interval. Bart Nelissen verzorgt de fysieke (kracht)trainingen

Geïnteresseerden kunnen de ontwikkelingen van de rijders volgen via Twitter. Leon Giesbers zal regelmatig updates plaatsen via het account www.twitter.com/TalentKNMV. Giesbers deelt dit account overigens met KNMV bondscoach wegrace Barry Veneman, die alle zogeheten ‘volgers’ op de hoogte zal houden van al het nieuws rondom de wegraceselectie.

De coaches sluiten de ‘tweets’ voor de duidelijkheid af met hun initialen: ^LG of ^BV. De rijders zelf zijn tot slot te volgen via www.twitter.com/knmv/selectierijders.

Foto: ANP

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.