zaterdag 15 juni 2024

CRT Holland trapt begin juni af in Assen

CRT Holland, aanbieder van circuitdagen en trainingen op TT Circuit Assen, trapt haar motorsportseizoen van 5 t/m 7 juni alsnog af. Uiteraard met de nodige coronamaatregelen.

‘Drie dagen boordevol motorsport maar zonder publiek’, zo typeert CRT Holland haar seizoensaftrap. De drie dagen begin juni zullen in het teken staan van rijvaardigheidstrainingen en vrij rijden-sessies, waarbij een strikt coronaprotocol wordt gevolgd. Voor meer informatie hierover en hoe CRT Holland weer aan de slag gaat, klik hier.

Geen OW Cup-races

Door het verbod op grote evenementen dat tot 1 september in Nederland geldt, kunnen de OW Cup-races die tot die datum op de agenda stonden echter niet gehouden worden. CRT Holland biedt OW Cup-licentiehouders daarom nu exclusieve trainingsdagen aan, te beginnen met zaterdag 6 juni.

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment spelen motoren een grote rol in zijn leven en die rol is als hoofdredacteur alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

1 Reactie

Reacties zijn gesloten.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen