CRT Holland trapt begin juni af in Assen

CRT Holland, aanbieder van circuitdagen en trainingen op TT Circuit Assen, trapt haar motorsportseizoen van 5 t/m 7 juni alsnog af. Uiteraard met de nodige coronamaatregelen.

‘Drie dagen boordevol motorsport maar zonder publiek’, zo typeert CRT Holland haar seizoensaftrap. De drie dagen begin juni zullen in het teken staan van rijvaardigheidstrainingen en vrij rijden-sessies, waarbij een strikt coronaprotocol wordt gevolgd. Voor meer informatie hierover en hoe CRT Holland weer aan de slag gaat, klik hier.

Geen OW Cup-races

Door het verbod op grote evenementen dat tot 1 september in Nederland geldt, kunnen de OW Cup-races die tot die datum op de agenda stonden echter niet gehouden worden. CRT Holland biedt OW Cup-licentiehouders daarom nu exclusieve trainingsdagen aan, te beginnen met zaterdag 6 juni.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Misschien vind je dit ook interessant?