Opnieuw overwinning Van der Mark

Van der Mark had afgelopen weekend een goede start op het Autodromo do Algarve in Portugal. Hij dook na de leider van dat moment, Joshua Day, de eerste bocht in. Na een korte periode van stuivertje wisselen tussen de twee coureurs, wist de Nederlander een gat te slaan. Net als op Magny-Cours en de Nürburgring won Van der Mark met een paar seconden voorsprong. Day en Tomas Krajci eindigden als tweede en derde. Van der Mark heeft het seizoen als derde in het kampioenschap beëindigd, slechts met één punt verschil achter de tweede man Day. Met vier zeges heeft de Ten Kate Junior Team-coureur wel de meeste overwinningen dit jaar behaald. Een indrukwekkende prestatie in zijn eerste viertakt-seizoen.

Michael van der Mark: “Wat een fantastische manier om het seizoen af te sluiten. Het was een geweldige race en ik ben zo blij dat ik na Assen, de Nürburgring en Magny-Cours wederom gewonnen heb. Het was een schitterend jaar, mijn eerste viertakt-seizoen en mijn eerste jaar op de Ten Kate Honda CBR600RR. Ik kan haast niet geloven dat het zo goed gegaan is. Ik wil hierbij graag mijn team en mijn sponsors bedanken voor de geweldige steun.”

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.