De laatste 100 kaarten

Na 2 moeizame seizoenen van Valentino op de Ducati, heeft hij met de fantastische seizoensopening laten zien dat terug aan de top is. Dit was meteen terug te zien aan de kaartverkoop voor de Rossi-tribune 2013. Waar op eerdere edities van de tribune het voornamelijk een Nationaal feestje was, heeft de Rossi-tribune nu ook Internationaal de aandacht getrokken, met bestellingen uit: België, Ierland, Frankrijk, Italië, Engeland en zelfs Slovenië.

Om erbij te zijn op de Stekkenwal/Rossi-tribune en met elkaar vanuit een volledig geel vak Valentino naar hopelijk een overwinning te helpen, moet je snel zijn met het bestellen van kaarten. Op dit moment zijn er nog slechts 100 kaarten beschikbaar voor fanatieke Rossifumi. Kaarten bestellen kan via het bestelformulier op www.rossitribune.com, de organisatie hanteert dezelfde prijzen als die het TT-Circuit hanteert, dus geen woeker prijzen zoals je zo vaak leest.

Dit jaar is ook weer de Rossi-tribune Assen als officiële tribune benoemd door de Fanclub Valentino Rossi uit Tavullia, daar is de organisatie erg trots op. De Fanclub zullen mede zorgdragen voor een fantastische sfeer-aktie en give-aways op de tribune.

Via Facebook hebben de organisatoren diverse acties en prijsvragen in combinatie met hun sponsoren voor bezoekers aan de Rossi-tribune. Like dus ook: Rossi Tribune Dutch TT Assen.

Nog geen kaarten besteld voor de Rossi-tribune 2013 en je wilt er wel graag bij zijn? Bestel ze dan snel, want vol = vol.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.