De wens voor 2021 van Marc Márquez

Met zijn rechterarm nog ingekapseld in de mitella, maar zijn leren broek al aan, denkt Marc Márquez aan het circuit. Als een gekooide leeuw droomt de achtvoudige kampioen van de dag dat hij eindelijk weer kan racen…

Achtvoudig wereldkampioen Márquez is nog steeds herstellende, maar hij kan niet wachten om zijn pak weer aan te trekken en om eindelijk zijn Honda weer eens te starten. ‘Eerste wens van 2021 vervuld – schrijft Márquez terwijl hij de helm streelt die hij in het 2020 seizoen zou dragen – doe mijn racepak aan, zelfs in huis.’ De drang is groot, maar de weg helaas nog lang. Voor hij terugkeert naar het circuit zal de Spanjaard volledig moeten herstellen van de blessure en de drie – tot nu toe – operaties aan zijn rechterarm.

Marc Márquez z’n MotoGP-uitlaat is te koop

Het herstel aan de bovenarm verloopt traag, maar de wens om terug te keren naar het circuit is kennelijk groot. Niet verwonderlijk, want hoe hou je een kampioen als Marc Márquez al die tijd rustig? Wij wensen hem een spoedig herstel toe!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?