Despres slaat toe op dag twee

De tweede etappe van de Marocco Rally is gisteren verreden en de KTM-mannen hebben tijdens die etappe goede zaken verricht. Na 315 wedstrijdkilometers was het Cyril Despres die als snelste over de finish kwam, 1.45 minuten sneller dan Marc Coma. Helder Rodrigues, de winnaar van de eerste etappe, werd derde op 3.11 minuten. Door deze uitslag gaat nu Despres aan de leiding, met zowel Coma als Rodrigues binnen een minuut.

Met een twaalfde plek was Frans Verhoeven wederom de beste Nederlander, hij staat nu negende in het algemeen klassement. Henk Knuiman kreeg met veel pech te maken tijdens de tweede etappe. Nog voordat hij de special startte, hoorde hij een vreemde ratel in zijn blok. Knuiman is snel terug gereden naar het bivak om zijn blok te laten verwisselen en kon daarna pas aan de slag. Door alle tegenslag werd hij zestigste, waarbij hij vijf uur tijdstraf kreeg vanwege het missen van een waypoint en controlepost. In het algemeen klassement zakte hij naar plek vijftig. Macro van Geel is nu de tweede Nederlander en staat op plek vijfentwintig. 
 
Foto: KTM  
 
Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.