Kampioenschapshelm van Biaggi

Het winnen van een wereldkampioenschap blijft iets speciaals. Max Biaggi vierde het behalen van zijn tweede WK Superbike titel met het dragen van een speciale helm, deze helm zal Suomy in een gelimiteerde oplage op de markt brengen zo meldt Two Wheels Blog. Op de helm staan zes sterren, een voor elke wereldtitel die Biaggi heeft behaald. Het ontwerp van de helm is gedaan door Bargy Design.

Suomy zal 1000 genummerde helmen produceren van deze speciale editie op basis van het Vandal KSVL038 model.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.