Steun Lascorz

Dit is je kans om in het bezit te komen van de helm van WK Superbike-coureur Tom Sykes. De Tribute to Joan Lascorz-helm die Sykes droeg tijdens het laatste weekend van het WK Superbike, waar hij een overwinning boekte en op een haar na het kampioenschap misliep, wordt geveild ten voordele van Joan Lascorz.

Joan Lascorz revalideert van zware verwondingen die hij opliep bij een crash aan het begin van het seizoen. Tijdens het afgelopen seizoen hebben rijders, teams, journalisten en organisatoren het Power for Lascors-17 logo gedragen om Joan Lascorz te steunen tijdens zijn herstel. De helm van Tom Sykes die wordt geveild is versierd met een uitvergroting van dat logo.
 
De winnende bieder kan de helm laten signeren door Tom en Joan, daarnaast heeft Tom Sykes nog een verrassing in petto voor de hoogste bieder. Wil je de helm bemachtigen wees dan snel, de veiling sluit op 20 oktober.
 
Foto: Kawasaki
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.