vrijdag 8 december 2023

Steun Lascorz

Dit is je kans om in het bezit te komen van de helm van WK Superbike-coureur Tom Sykes. De Tribute to Joan Lascorz-helm die Sykes droeg tijdens het laatste weekend van het WK Superbike, waar hij een overwinning boekte en op een haar na het kampioenschap misliep, wordt geveild ten voordele van Joan Lascorz.

Joan Lascorz revalideert van zware verwondingen die hij opliep bij een crash aan het begin van het seizoen. Tijdens het afgelopen seizoen hebben rijders, teams, journalisten en organisatoren het Power for Lascors-17 logo gedragen om Joan Lascorz te steunen tijdens zijn herstel. De helm van Tom Sykes die wordt geveild is versierd met een uitvergroting van dat logo.
 
De winnende bieder kan de helm laten signeren door Tom en Joan, daarnaast heeft Tom Sykes nog een verrassing in petto voor de hoogste bieder. Wil je de helm bemachtigen wees dan snel, de veiling sluit op 20 oktober.
 
Foto: Kawasaki
 
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen