Dit was het sportmoment van 2013!

Als motorsportliefhebbers zouden we Jeffrey Herlings natuurlijk graag als sportman van het jaar zien, maar gisteravond ging die prijs naar Epke Zonderland. Herlings was in die klasse dan ook niet genomineerd, maar dingde wel mee in sportmoment van het jaar, betiteld als de ‘Sport in Beeld Prijs’. In 2011 werd de val van Johnny Hoogerland verkozen, vorig jaar won het olympisch goud van Epke Zonderland. Nu mocht onze eigen Herlings dus met de bokaal naar huis. Het is opvallend dat de gedoodverfde favoriet in deze klasse, de winnende goal van Arjen Robben in de Champions League, slechts derde werd. Op de tweede plaatst eindigde de overwinning van golfer Joost Luiten op het KLM Open.

 

Hier bekijk je de top drie.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.