Drie in een rij voor Klaffenbock

Zijspancombinatie Klaus Klaffenbock en Daniel Sayle heeft zijn dubbele overwinning van vorig jaar doorgezet. De wereldkampioen zijspannen in 2001 pakte wederom een zege in de eerste zijspanrace van de TT 2011. Klaffenbock en Sayle werden in de eerste ronde nog kort gevolgd door John Holden en Andy Winkle. De 54-jarige rijder won nog nooit een TT-race en leek nu wellicht kans te maken. Klaffenbock dacht er echter anders over en breidde zijn voorsprong uit. Het gat bleef daarna in de tweede ronde redelijk constant met tien seconden verschil tussen Klaffenbock/Sayle en Holden/Winkle. Tim Reeves, drievoudig wereldkampioen zijspannen, leek samen met bakkenist Gregory Cluze op de derde en laatste podiumplek af te stevenen, maar in de laatste sectoren van de mountain course wist de combinatie Conrad Harrison/Mike Aylott deze positie van Reeves over te nemen. Het was voor rijder Harrison zijn tweede podium in zijn achttienjarige TT-carrière. 
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.