Rizla Suzuki online shop

Na de MotoGP hebben we hier gelijk al de volgende officiële webshop. Rizla Suzuki biedt al haar merchandise ook te koop via deze website. Teamkleding, fanspulletjes, paraplu’s en prullaria, alles waar Rizla Suzuki op staat en officieel erkend wordt is hier te vinden.

Dus geen verkeerd gespelde Thaise kopietjes die net een andere kleur hebben, maar de echte spullen…voor de echte prijzen. Ben je fan van Bautista, check dan zeker even de shop op www.rizla-suzuki-motogp.co.uk/shop.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?