Nieuwe Akrapovic-demper voor GS

Terwijl iedereen zich opmaakt voor de presentatie van de nieuwe BMW R1200GS (Adventure), aanstaande dinsdag, komt Akrapovic met een nieuwe Hexagonal slip-on demper voor het 2010-2012 model. En gelijk hebben ze want het is immers nog altijd de best verkochte motorfiets in onder andere Nederland.

De demper wordt leverbaar in titanium, is goedgekeurd voor straatgebruik en zal voorzien zijn van een verwijderbare dB-killer. De Hexagonaal-uitvoering is leverbaar via een door GPproducts geselecteerd dealernetwerk. De prijs van deze demper bedraagt 899 euro

Kijk op www.akrapovic.nl voor meer informatie.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?