Een beetje positiviteit dankzij de Molenaar NSF100 Cup

De redactiemail van MotorNL kan het aantal afgelastingen haast niet aan. Van de MotoGP, de MXGP, het WK Superbike en ga maar door. En ga maar door. En ga maar… Allemaal zijn het berichten waar je niet vrolijk van wordt. Gelukkig zijn er altijd positieve uitzonderingen, zoals het persbericht van de Molenaar NSF100 Cup. Deze klasse is namelijk gewoon klaar voor nieuw seizoen, zo lezen we. Huh? Wat!

Naïviteit? Helemaal niet gelukkig. Veiligheid staat altijd voorop bij de Molenaar NSF100 Cup, zowel op als naast de baan. De nieuwe raceoutfits werden dan bijvoorbeeld ook in klein gezelschap uitgereikt en gepast bij Arie Molenaar Motors in IJsselstein. Normaal is dit een hele happening bij Damen Motorkleding in Breda.

NK Junior Moto Racing

Net zoals afgelopen jaar is de Molenaar NSF100 Cup onderdeel van het NK Junior Moto Racing. Vooralsnog staat op zaterdag 11 april op de TT Junior Track in Assen de eerste training op het programma. Er volgt nog een tweede trainingsdag op zaterdag 25 april ter voorbereiding van de eerste racedag op zondag 26 april, ook in Assen.

Wat zou het toch fijn zijn als alles dan weer normaal is. En nee, natuurlijk niet alleen voor de Molenaar NSF100 Cup.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.