Een beetje positiviteit dankzij de Molenaar NSF100 Cup

De redactiemail van MotorNL kan het aantal afgelastingen haast niet aan. Van de MotoGP, de MXGP, het WK Superbike en ga maar door. En ga maar door. En ga maar… Allemaal zijn het berichten waar je niet vrolijk van wordt. Gelukkig zijn er altijd positieve uitzonderingen, zoals het persbericht van de Molenaar NSF100 Cup. Deze klasse is namelijk gewoon klaar voor nieuw seizoen, zo lezen we. Huh? Wat!

Naïviteit? Helemaal niet gelukkig. Veiligheid staat altijd voorop bij de Molenaar NSF100 Cup, zowel op als naast de baan. De nieuwe raceoutfits werden dan bijvoorbeeld ook in klein gezelschap uitgereikt en gepast bij Arie Molenaar Motors in IJsselstein. Normaal is dit een hele happening bij Damen Motorkleding in Breda.

NK Junior Moto Racing

Net zoals afgelopen jaar is de Molenaar NSF100 Cup onderdeel van het NK Junior Moto Racing. Vooralsnog staat op zaterdag 11 april op de TT Junior Track in Assen de eerste training op het programma. Er volgt nog een tweede trainingsdag op zaterdag 25 april ter voorbereiding van de eerste racedag op zondag 26 april, ook in Assen.

Wat zou het toch fijn zijn als alles dan weer normaal is. En nee, natuurlijk niet alleen voor de Molenaar NSF100 Cup.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL