EK-vluchtfilm: Legendarische momenten van de Red Bull Erzbergrodeo

Voor ons is dit natuurlijk de grote dag van de Dutch TT – eindelijk! – maar voor heel veel Nederlanders is het de dag van de achtste finale van het Nederlands elftal op het EK. Daar aan ontkomen valt allemaal nog niet zo mee, maar wij helpen je heel graag met deze EK-vluchtfilms. Vandaag is het tijd voor de legendarische Red Bull Erzbergrodeo. Taddy Blazusiak, Paul Bolton en 2019 WESS-kampioen Manuel Lettenbichler over de bijzonderste momenten van deze bijzondere wedstrijd! En ja, dat zijn er heel veel.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Misschien vind je dit ook interessant?