13 C
Nederland
dinsdag 9 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

EK-vluchtfilm: Legendarische momenten van de Red Bull Erzbergrodeo

Voor ons is dit natuurlijk de grote dag van de Dutch TT – eindelijk! – maar voor heel veel Nederlanders is het de dag van de achtste finale van het Nederlands elftal op het EK. Daar aan ontkomen valt allemaal nog niet zo mee, maar wij helpen je heel graag met deze EK-vluchtfilms. Vandaag is het tijd voor de legendarische Red Bull Erzbergrodeo. Taddy Blazusiak, Paul Bolton en 2019 WESS-kampioen Manuel Lettenbichler over de bijzonderste momenten van deze bijzondere wedstrijd! En ja, dat zijn er heel veel.

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen