13 C
Nederland
donderdag 18 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

EK-vluchtfilm: MotoGP Tech Talks

Het is weer zover, vanavond om 21.00 uur is het Nederland – Oostenrijk. Prima als je wilt kijken natuurlijk, maar weet wel dat wij iets veel leukers hebben met de EK-vluchtfilms. Na het succes van On Any Sunday op 13 juni is het nu tijd voor een stukkie fijne MotoGP-techniek.

Elke Grand Prix maakt Simon Crafar een Tech Talk-item. Dat kan gaan over bandenspanning, swingarms en noem naar op. Wij hebben alle 2021-afleveringen voor je op een rij gezet. Kijk je ze allemaal, ben je weer helemaal bij!

Swingarms:

Aero Fairing Upgrades:

Aprilia’s Handlebar Controls:

Tyre Pressures:

MotoGP Fuel:

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen