vrijdag 9 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Extra aandacht voor ons tijdens TT

Motorrijders die deze week de TT in Assen bezoeken kunnen rekenen op extra belangstelling van de politie. Evenals vorig jaar zal de politie de aandacht vooral richten op het rijgedrag van de motoristen. Dat heeft het Landelijk Parket Team Verkeer maandag laten weten.

Eind van de zaterdag trekken honderden bezoekende motorrijders huiswaarts over de A28. Die uittocht trekt veel bekijks langs de snelweg. Rijkswaterstaat, de politie IJsselland en de gemeenten Staphorst en Zwolle hebben maandag laten weten alert te zijn om te voorkomen dat dit bermtoerisme niet uit de hand loopt. Voorgaande jaren werden er vuurtjes gestookt langs de snelweg, speelden kinderen bij de vluchtstrook en staken shovels en hoogwerkers tot boven het wegdek uit…

Bron en foto: ANP

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen