Extra aandacht voor ons tijdens TT

Motorrijders die deze week de TT in Assen bezoeken kunnen rekenen op extra belangstelling van de politie. Evenals vorig jaar zal de politie de aandacht vooral richten op het rijgedrag van de motoristen. Dat heeft het Landelijk Parket Team Verkeer maandag laten weten.

Eind van de zaterdag trekken honderden bezoekende motorrijders huiswaarts over de A28. Die uittocht trekt veel bekijks langs de snelweg. Rijkswaterstaat, de politie IJsselland en de gemeenten Staphorst en Zwolle hebben maandag laten weten alert te zijn om te voorkomen dat dit bermtoerisme niet uit de hand loopt. Voorgaande jaren werden er vuurtjes gestookt langs de snelweg, speelden kinderen bij de vluchtstrook en staken shovels en hoogwerkers tot boven het wegdek uit…

Bron en foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.