maandag 27 mei 2024

Fans laten Rossi niet vallen

Valentino Rossi en Ducati zitten in de hoek waar de klappen vallen. Rake klappen… Om de Italiaan te steunen, en dat is nodig, is er gelukkig voor de vierde maal een speciale Rossi-tribune tijdens de Dutch TT van Assen, 30 juni 2012. Op dit moment kan de organisatie melden dat de vierde editie zeer speciaal en spectaculair gaat worden. Ducati werkt mee aan een zeer bijzondere sfeeractie die niemand zal ontgaan.

Ook is de organisatie benaderd door de officiële fanclub van Valentino Rossi uit het Italiaanse Tavullia om een samenwerking te starten. De fanclub zal helpen met de aankleding, sfeeracties en als klap op de vuurpijl krijgt iedereen met een kaartje voor de Rossi-tribune een cadeautje van de fanclub.

De Rossi-tribune Assen is wederom op de vaste stek, Vak D-L op de Stekkenwal-tribune. Kaarten kosten 59 euro per stuk en dat is dezelfde prijs als het TT Circuit hanteert. Momenteel zijn er nog ongeveer 200 plaatsen beschikbaar. Kaarten bestellen kan via het bestelformulier op www.rossitribune.com.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen