13 C
Nederland
donderdag 18 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Fernando Alonso uitgedaagd door Aleix Espargarò

De F1-coureur Fernando Alonso publiceert op zijn Twitter-pagina een foto waarop hij te zien is op de Aprilia RS660. Aleix Espargarò reageert heel droog op het bericht: ‘Ik zie je wel, ik wacht op je in de MotoGP.’

Fernando Alonso en Aprilia; op zich is dat een vreemde combinatie om te zien. Maar de onverwachte samensmelting kreeg gestalte aan de vooravond van de Grand Prix van Monaco. De Spanjaard koos voor de Aprilia RS660 om die tijdens het raceweekend te gebruiken en Aleix Espargarò was er snel bij om commentaar te geven!

Op stap met Espargaro en Marquez

Aan de andere kant probeerde Alonso ook op de Honda van Márquez te rijden tijdens de Honda Days op Motegi. Misschien wil hij binnenkort de MotoGP-Aprilia proberen.

Check hieronder het bericht op Alonso’s Twitter-account.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen