Fernando Alonso uitgedaagd door Aleix Espargarò

De F1-coureur Fernando Alonso publiceert op zijn Twitter-pagina een foto waarop hij te zien is op de Aprilia RS660. Aleix Espargarò reageert heel droog op het bericht: ‘Ik zie je wel, ik wacht op je in de MotoGP.’

Fernando Alonso en Aprilia; op zich is dat een vreemde combinatie om te zien. Maar de onverwachte samensmelting kreeg gestalte aan de vooravond van de Grand Prix van Monaco. De Spanjaard koos voor de Aprilia RS660 om die tijdens het raceweekend te gebruiken en Aleix Espargarò was er snel bij om commentaar te geven!

Op stap met Espargaro en Marquez

Aan de andere kant probeerde Alonso ook op de Honda van Márquez te rijden tijdens de Honda Days op Motegi. Misschien wil hij binnenkort de MotoGP-Aprilia proberen.

Check hieronder het bericht op Alonso’s Twitter-account.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?