Film > Bikers’ Classics Francorchamps 1

Na de acht voorgaande edities heeft het Belgische klassieker-evenement Bikers’ Classics een vaste plaats op de kalender verworven. Ook dit jaar kwamen er weer veel mensen op af, zowel om zelf actief te zijn als om te genieten van het rijden van anderen en het contact met de coureurs van vroeger. Maar genoeg gepraat, tijd voor veel beeld en lekkere bak herrie!

Meer lezen over de Bikers’ Classics op Spa-Francorchamps? Mis dan de nieuwe MOTO73, die nu verkrijgbaar is, niet!
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.