Film > Bikers’ Classics Francorchamps 2

Er was tijdens de Bikers’ Classics op Spa-Francorchamps een groot aantal zijspannen aanwezig. Onder hen niet Egbert Streuer of Rolf Biland. Alain Michel was er wel, maar hij reed niet. Wel in de baan kwam Steve Webster, één van de meest succesvolle rijders op de driewielers, samen met heel veel oud-collega’s. En dat leverde bijzondere beelden op.

Meer lezen over de Bikers’ Classics op Spa-Francorchamps? Mis dan de nieuwe MOTO73, die nu verkrijgbaar is, niet!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.