Nieuwe MOTO73 is uit

Luxueus toeren
Alsof ze van huis uit al niet volledig genoeg zijn uitgerust, werden de vier testmotoren voorzien van diverse accessoires, al dan niet leverbaar als pakket. Dat maakt nog fijnere toermachines van de BMW K1600GT, de Honda Pan European, de Kawasaki 1400 GTR en de Yamaha FJR1300A.

Zijspandag
Voor het eerst kwamen de Nederlandse zijspanrijders bijeen op een landelijke dag.

Startnummers
Het hoe en waarom van vaste startnummers in het SBK.

Superbike Tsjechië
Op het circuit van Brno behaalden Biaggi en Melandri beiden een eerste en een tweede plaats.

GP Duitsland
Op de Sachsenring werd de achtste GP van dit jaar verreden. Slaagden de Repsol Honda-coureurs Casey Stoner of Andrea Dovizioso erin na twee keer winst voor Yamaha nu te winnen?

Herkansing
Technisch ging er in het vorige nummer het een en ander mis met deze test. Daarom nu de superbikes test nog een keer in z’n geheel en nu wel goed.

Duurtest
De KTM990 SM T maakte in een paar dagen flink wat kilometers bij een trip naar Zweden.

Twente
Het land tussen Regge en Dinkel is een mooi toergebied. We doorkruisten in twee dagen heel Twente.

Marathonmotor
Yamaha Drag star. Een motor als de Yamaha XVS1100A Drag Star Classic associeer je niet direct met een zescijferige kilometerstand. Toch kan dit wel degelijk.

Biker’s Classics
Ook de negende editie van dit evenement was weer zeer geslaagd. Rijders en toeschouwers genoten.

En nog veel meer,
Wil je nooit meer een MOTO73 missen? Ga naar www.zester.nl/moto73 en profiteer van één van onze aanbiedingen.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.