Film > Bikers’ Classics Francorchamps 3

Marcel Ankoné bekeek, zoals op bovenstaande foto te zien is, samen met dochter Fréderique de beelden die hij schoot met een op de kuip van zijn Suzuki bevestigde camera. Wil je wat hij zag? Start dan snel onderstaande film. En geniet ervan zo lang het goed gaat…

Meer lezen over de Bikers’ Classics op Spa-Francorchamps? Mis dan de nieuwe MOTO73, die nu verkrijgbaar is, niet!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.