Verkeerd website-adres ABUS

Heel leuk natuurlijk zo’n mail en win waarbij je kans maakt op een ABUS-slot. We mochten zelfs drie Granit Power XS 67-schijfremsloten weggeven à € 69,95. Binnenkort worden de winnaars bekend gemaakt. Hoor jij niet tot de drie gelukkigen en wil je wel je motor veilig op slot kunnen zetten? Surf dan naar www.abus.com en niet in het adres dat in MOTOR Magazine nummer 24 per ongeluk gemeld werd. Op www.abus.com staan alle sloten overzichtelijk gerangschikt, dus een juiste keuze maken is een fluitje van een cent! En dat is wel zo lekker voor je nachtrust.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.