dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Film > Checa wereldkampioen Superbike

Carlos Checa (Ducati – foto) heeft zoals verwacht de wereldtitel veroverd in het WK Superbike. Hij won beide races op het circuit van Magny-Cours in Frankrijk en vergaarde daarmee zoveel punten, dat hij het kampioenschap een ronde voor het einde al zeker stelde. Marco Melandri (Yamaha), de enige coureur die Checa nog van de titel kon afhouden, reed beide keren naar de tweede plaats.

Eerste manche WK Superbike

Tweede manche WK Superbike

Vorige week op Imola leek Chaz Davies al kampioen te worden maar toen plofte zijn Yamaha R6. Nu bleef het team bespaard van pech. En hoe! Davies werd kampioen, teamgenoot Luca Scassa won de race op Magny-Cours.

WK Supersport

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen