donderdag 29 februari 2024

Film > Duivel op je hielen!

Ziehier een pot onversneden reality-tv van Bach Lamboo, Neerlands grootste filmster als het gaat om het produceren van bewegend beelden van bewegende dingen (www.dv-productions.nl). Ze zijn opgenomen tijdens de vrijdagse tweede vrije training van de Ducati Clubraces, toen alles nog koek en ei ging met onze Franse vertegenwoordiger Joost 'Allez Allez' Overzee en de Diavel Carbon van de topgasten van Ducati Zaltbommel (www.ducatizaltbommel.nl).

Je ziet duidelijk gas terug en wat zoeken bij het aanstormen op de gewijzigde, mij onbekende Ruskenhoek en het vervolg daarvan. Naast gebrek aan gewenning aan deze bocht gaat het daar ook nog eens starnakel hard en heb je als rijder helemaal geen duidelijk referentiepunt. Went wel, maar toch.

En hoewel de Diavel als een kogel accelereert, moet ik toegeven dat de achtervolgende Bach zijn film-R6 niet helemaal uitmelkt op de Veenslang, dit om geluidsgedoe te voorkomen. Ach ja, hoe een oliespoor tijdens de eerste kwalificatie alle illusies aan diggelen gooit…

Voor je het weet zit je in een spalk met krukken bij Hans van der Heijden jr. achterop een scooter (zie foto van René Zuidema). Binnenkort overigens een uitgebreid artikel over deze Asser 'Diavel Experience' in een van de aanstaande edities van Motor Magazine. Enfin, buiten is het 31,3 graden, binnen zit ik met mijn poot omhoog.

Dank aan alle supporters en Grote Groeten vanuit het diepe Frankrijk,

Joost!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen