WK Superbike naar Rusland

Het WK Superbike trekt komend seizoen naar Rusland. Dit hebben Paolo Flammini, CEO van Infront Motor Sports en Alexander Yakhnich, CEO van Yakhnich Motorsport bekend gemaakt. Op dit moment zijn een aantal circuits (bijna) gehomologeerd door de FIM. Toch is nog niet bekend op welke baan gereden gaat worden.

Een verrassing is het niet want Flammini gaf eerder al aan richting Oost-Europa te willen trekken. Of binnenkort ook andere landen in deze hoek aangedaan zullen worden, is de vraag. Al weten sommigen binnen het rennerskwartier te melden dat dit vrij binnenkort ook officieel bekend gemaakt wordt.

Later meer.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.