zaterdag 3 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

WK Superbike naar Rusland

Het WK Superbike trekt komend seizoen naar Rusland. Dit hebben Paolo Flammini, CEO van Infront Motor Sports en Alexander Yakhnich, CEO van Yakhnich Motorsport bekend gemaakt. Op dit moment zijn een aantal circuits (bijna) gehomologeerd door de FIM. Toch is nog niet bekend op welke baan gereden gaat worden.

Een verrassing is het niet want Flammini gaf eerder al aan richting Oost-Europa te willen trekken. Of binnenkort ook andere landen in deze hoek aangedaan zullen worden, is de vraag. Al weten sommigen binnen het rennerskwartier te melden dat dit vrij binnenkort ook officieel bekend gemaakt wordt.

Later meer.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen