Film > Huldiging Herlings

Wat een groot feest was het gisteren in Gemert, en niet Elsendorp, waar Wereldkampioen MX2 2012 Jeffrey Herlings werd gehuldigd. Duizenden waren naar het Brabantse dorp gekomen om de KTM-coureur te feliciteren en toe te juichen.

Dat Herlings met een Ferrari werd binnengereden zien we als een schoonheidsfoutje maar verder kon de avond niet meer stuk zoals in onderstaande reportage van Omroep Brabant te zien is.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.