Nieuwe Yamaha XJ6-serie

In het geheim heeft Yamaha de XJ6-serie voor het modeljaar 2013 op een aantal punten aangepast. Waar het nieuwe model aan te herkennen is? Het koplamphuis is iets anders, de handgrepen voor de passagier hebben een nieuw design en het zadelmateriaal is aangepast op het gebied van comfort. Ook de licht gekleurde knipperlichten vallen op. De 2013 XJ6-N ABS staat vanaf half oktober bij de Yamaha-dealer.

Alles wijst erop dat dit niet al het Yamaha-nieuws zal zijn. Wij wachten in spanning af op nieuws van de importeur.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?