Film > Kunst van Yamaha MotoGP

Het Yamaha MotoGP-team heeft het goed voor elkaar. Regerend kampioen met Jorge Lorenzo, een nieuwe hoofdsponsor dankzij Monster en misschien wel de sterkste line-up uit de geschiedenis vanwege Lorenzo en een zekere Valentino Rossi. Om al dit mooie nieuws te vieren, heeft Yamaha een prachtige film gemaakt die nu gratis op de officiële site van de MotoGP te zien is. Wij herhalen het woord gratis om misverstanden te voorkomen. Kijken voor het te laat is!
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?