Film > Machtig mooie erkenning voor ZZ Races

Hoewel het weer in eerste instantie de boel letterlijk in het water leek te doen lopen, kon de organisatie van de inmiddels legendarische ZZ races terugkijken op een bijzonder geslaagd, zonovergoten evenement met grote publieke belangstelling. Tussen ’t Zandt en Zeerijp, op een circuit van zo’n zes kilometer, klonken de gehele dag ongedempte klanken van klassieke racemotoren.

Dat zo’n evenement überhaupt nog kan plaatsvinden anno 2012 is al best bijzonder. Maar dat een motorevenement genomineerd wordt voor een heuse Waarderingsprijs is uniek. Minimaal uniek zelfs. Toch durfde de gemeente Loppersum het aan. De Stichting ZZ Races is hier apetrots op en dat terwijl de prijs nog niet eens gewonnen is. Toch snappen wij ze wel en zijn medetrots.

Foto: Hendrik Dales

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.