Film > Ondertussen in het paddock

Natuurlijk ga je zaterdag, of zelfs al eerder, naar Assen. En natuurlijk ben je al een paar dagen met niets anders bezig. Alleen helaas zit je nu nog wel gewoon op je werk… Niet snikken, surfen naar www.tt-assen.com/circuit/webcam/ en stiekem af en toe kijken. Moet genoeg zijn om het te redden tot de Dutch TT van komend weekend!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.