13 C
Nederland
dinsdag 16 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Film > Spraakmakende SBK-bochten

De laatste bocht van Phillip Island, Acque Minerali op Imola, de Geert Timmer-chicane van Assen, de Parabolica op Monza en Craner Curves in Donington Park. Het zijn stuk voor stuk bochten waar een liefhebber de hele dag kan staan. Letterlijk.

In een nieuwe serie bespreekt Johnny Rea van het Honda World Superbike-team deze beroemde bochten. Ook ingenieurs van het Nederlandse Superbike-team en mensen van Pirelli komen aan het woord. Deze trailer zal worden gevolgd door wekelijkse afleveringen, te beginnen volgende week. Wij kunnen nu al niet wachten!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen