Film > Spraakmakende SBK-bochten

De laatste bocht van Phillip Island, Acque Minerali op Imola, de Geert Timmer-chicane van Assen, de Parabolica op Monza en Craner Curves in Donington Park. Het zijn stuk voor stuk bochten waar een liefhebber de hele dag kan staan. Letterlijk.

In een nieuwe serie bespreekt Johnny Rea van het Honda World Superbike-team deze beroemde bochten. Ook ingenieurs van het Nederlandse Superbike-team en mensen van Pirelli komen aan het woord. Deze trailer zal worden gevolgd door wekelijkse afleveringen, te beginnen volgende week. Wij kunnen nu al niet wachten!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?