vrijdag 19 april 2024

Bespaar dik twee dagen met de motor

Je hebt het ongetwijfeld gemerkt als je regelmatig in de spits met je motor rijdt. Steeds minder vaak hoef je tussen de auto’s door te slingeren. Ook wij op de redactie merken dat goed. Vreemd is dit niet blijkt nu.

Nederland staat echter nog wel op de tweede plaats in de fileranglijst van alle Europese en Noord-Amerikaanse landen. Alleen Belgische weggebruikers staan nog meer uren in de file. Dat bleek uit Amerikaans onderzoek van het verkeersinformatieplatform Inrix waarover het ANP gisteren berichtte. Inrix bestudeerde naar eigen zeggen de gegevens van zo'n 100 miljoen automobilisten via hun gps.

Daaruit blijkt dat Nederlandse weggebruikers, exclusief motorrijders, in 2011 zo'n 50 uur in de file stonden. Dat is 4 uur minder dan in 2010 maar nog altijd 50 uur meer dan motorrijders! Tel uit je winst…

Foto: ANP
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen