Film > Suzuki MotoGP-machine in actie

Ook zo’n stroeve maandagmorgenstart? Wij kennen het gevoel, helaas… Maar we weten zeker dat je jezelf een heel stuk beter gaat voelen na het zien van deze schitterende film over de Suzuki MotoGP-machine. Als alles volgens plan blijft lopen, moet Suzuki in 2015 terugkeren in de koningsklasse.

In net geen drie minuten geeft de Japanse fabrikant je een schitterende kijk achter de schermen, op weg naar de MotoGP. Meer dan de moeite waard!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?