Veiliger de winter door

Of je het wilt, moet je natuurlijk zelf weten, maar doorrijden met de motor wordt dankzij winterbanden in ieder geval een stukkie veiliger. Zoals met de Heidenau Snowtex. Deze winterbanden moeten meer grip bij koud en nat weer hebben, zelfs meer dan gewone winterbanden. Dit komt, volgens de fabrikant, doordat de rubbersamenstelling ook bij lage temperaturen soepel blijft en daardoor meer hecht aan het asfalt.

Een hoog percentage silica moet zorgen voor prima grip op nat asfalt. Het M+S-logo laat zien dat de banden een zeer open profiel hebben. Hierdoor zou je zelfs in de sneeuw kunnen rijden. Wederom, als je wilt… Snowtex-scooterbanden van Heidenau zijn, zoals je mag verwachten, ontwikkeld om in koude, natte en soms zelfs gladde omstandigheden voldoende grip te bieden.

Kijk voor meer informatie op www.hocoparts.com.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.