Foto: Marc Márquez is eindelijk terug!

Dit is natuurlijk een beeld dat de Dorna eigenlijk helemaal niet wil hebben, maar zoals Marc Marquez met regelmaat sterker is dan welke natuurwet, heeft zijn rentree maling aan welk coronaprotocol dan ook. En ergens is het ook wel te begrijpen, want na maanden blessureleed keerde het racende MotoGP-referentiekader eindelijk terug in de MotoGP. Hier kun je alles lezen over de rentree van hem, maar we kunnen alvast verklappen dat slechts enkele minuten na dit moment banden en frame alweer om hun moeder schreeuwden. Márquez is gelukkig na zijn crash ook nog steeds Márquez!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Misschien vind je dit ook interessant?