Geen finish voor Van den Berg

Door technische problemen kon voormalige GP-coureur Hugo van den Berg geen vuist maken in de race voor het ONK Supermono. De Hulshorster vertrok vanaf pole position en dook als derde de Haarbocht in. Hugo merkte echter al snel dat de motor niet goed liep. Hortend en stotend probeerde hij zijn plek in de top te verdedigen, maar dat lukte niet.

Halverwege de race kwam hij binnen en ging daarna wederom de baan op. Niet veel later kwam hij stil te staan en was het volledig over. Geen punten, maar wel veel wijze lessen voor het team Novabike. Volgende race staat gepland voor 13 mei. Dan gaat MOTOR-redacteur Randy van der Wal voor de eerste maal plaatsnemen op de Novabike.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.