zondag 10 december 2023

Geen finish voor Van den Berg

Door technische problemen kon voormalige GP-coureur Hugo van den Berg geen vuist maken in de race voor het ONK Supermono. De Hulshorster vertrok vanaf pole position en dook als derde de Haarbocht in. Hugo merkte echter al snel dat de motor niet goed liep. Hortend en stotend probeerde hij zijn plek in de top te verdedigen, maar dat lukte niet.

Halverwege de race kwam hij binnen en ging daarna wederom de baan op. Niet veel later kwam hij stil te staan en was het volledig over. Geen punten, maar wel veel wijze lessen voor het team Novabike. Volgende race staat gepland voor 13 mei. Dan gaat MOTOR-redacteur Randy van der Wal voor de eerste maal plaatsnemen op de Novabike.
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen