13 C
Nederland
dinsdag 16 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Geen finish voor Van den Berg

Door technische problemen kon voormalige GP-coureur Hugo van den Berg geen vuist maken in de race voor het ONK Supermono. De Hulshorster vertrok vanaf pole position en dook als derde de Haarbocht in. Hugo merkte echter al snel dat de motor niet goed liep. Hortend en stotend probeerde hij zijn plek in de top te verdedigen, maar dat lukte niet.

Halverwege de race kwam hij binnen en ging daarna wederom de baan op. Niet veel later kwam hij stil te staan en was het volledig over. Geen punten, maar wel veel wijze lessen voor het team Novabike. Volgende race staat gepland voor 13 mei. Dan gaat MOTOR-redacteur Randy van der Wal voor de eerste maal plaatsnemen op de Novabike.
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen