Geen fraaie start…

De start van de Superstock 1000-race tijdens de Ulster GP zal Lee Johnston nog lang heugen. De elektronica van zijn Honda lijkt niet helemaal goed te werken als hij vanaf de tweede startrij vertrekt, dat blijkt na het vallen van het rode licht. De achterband van de Honda stapt weg (traction control uitstaan waarschijnlijk), waardoor hij iets of wat knullig onderuit gaat. Helaas kan Rob Barber de Honda Fireblade van Johnston niet meer ontwijken en gaat eveneens onderuit. Gelukkig lopen beide mannen als zowel de motoren weinig schade op. Dat scheelt weer…

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.