Een weekend op Assen

Niet een maar zelfs twee dagen rijden op Assen, deze mogelijkheid is er in het weekend van 31 augustus en 1 september. EYBIS organiseert namelijk weer de BMW Motorrad Track Days. Altijd al eens een S 1000 RR, een HP4 of een F 800 R willen testen op circuit, dan kan je als deelnemer ter plaatste een test boeken voor 20 euro. 
 
Meer informatie en inschrijven is te vinden op de website van BMW Motorrad Track Days. 
  

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.