Geen Red Bull Knock Out dit jaar

Op het jaarlijkse Ondernemersontbijt in het Kurhaus werd bekend dat de Red Bull Knock Out dit jaar nog niet verreden wordt. Het evenement dat in 2016 ongeveer 70.000 motorsport-enthousiastelingen naar het Scheveninger strand trok mondde uit in een spektakel waarin 1000 motorcrossers het strand omploegden. Jeffrey Herlings kwam zeer dominant uit de hoek en ging er met de winst vandoor. 

“Alle motocrossers kunnen een extra jaar trainen om volgend jaar vol energie aan de start te staan”, is de positieve draai die Red Bull eraan geeft. Wel werd er tussen de gemeente en de gevleugelde fabrikant van energiedrankjes een contract afgesloten met de intentie om vanaf 2018 drie nieuwe edities te organiseren. Als het definitief is vastgelegd zal het een tweejaarlijks evenement worden. Dus waarschijnlijk ook in 2020 en 2022 staat de Red Bull Knock Out weer op de kalender. Hopelijk zijn het dan ook weer de Nederlanders die goed uit de verf komen. We hebben er al zin in!

Foto: Red Bull Content Pool | Rutger Pauw 

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.