Met Tissot naar WK Superbike Assen

De motoren draaien weer en het 2017 World Superbike-seizoen is officieel begonnen. Dit seizoen belooft spanning en sensatie. Mis de actie niet! Zwitsers horlogemerk Tissot is sinds 2011 officieel timekeeper van de World Superbike.

Elk jaar brengt Tissot een aantal limited edition horloges op de markt die er dynamisch en robuust uitzien zoals de racemotoren. Je ziet diverse aspecten van de motoren terug in het design van de horloges, zoals de dashboard geïnspireerde tellers, de voetsteun geïnspireerde pushers en de remschijf geïnspireerde lunette. Hun ultieme nauwkeurigheid is het bewijs van de hoge eisen die in de loop der jaren aan timing worden gesteld als de Officieel Tijdwaarnemer van onder andere de World Superbike en de MotoGP™.

Tissot geeft  2 x 2 paddock kaarten weg voor dit evenement in Assen. Het enige wat u hiervoor moet doen is vertellen waarom u deze kaarten moet winnen. Dit kan via deze pagina. De deadline voor inzendingen is 20/04/2017.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?