donderdag 18 april 2024

Nieuwste Marquez replica met Pull & Bear-design

Bijna vanzelfsprekend bevat de nieuwste Marquez replica goudtinten. Alles wat de pas 26-jarige Spanjaard aanraakt lijkt in goud te veranderen. In Thailand pakte hij alweer zijn zesde MotoGP-titel en zijn achtste wereldtitel in totaal. Die titel geeft de Shoei Marquez replica een extra feestelijk tintje.

Prijs € 869
De Shoei X-Spirit III vormt de basis voor de Marquez Motegi3 TC-2, zoals de exclusieve helm officieel te boek staat. De replica speelt zich vooral in de kijker met het kleurrijke Pull & Bear-design, waar blauw- en goudtinten de boventoon voeren. De schaal is er in vier maten. Dat garandeert een optimale basispasvorm zonder extra dikke binnenschaal. De pasvorm kun je overigens dankzij verschillende wangkussens verder finetunen. Standaard levert Shoei de helm met een blank vizier en een extra groot Pinlock anti-condens vizier. De integraalhelm ligt voor de prijs van € 869 vanaf december 2019 in de winkel. Hij is er in de maten XS tot en met XXL.

Ad van de Wiel
Ad van de Wiel
Als kind verslond ik al de motorboekjes van mijn vader. Meer dan veertig jaar later is de liefde voor de motorfiets nog net zo groot. Natuurlijk ga ik mijn hele leven al autoloos door het leven, laat mij maar 365 dagen per jaar motor rijden. Of 565, maar dat kan niet.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen